Υπάρχουνε πολλοί τρόποι να επενδύσει κάποιος στα cryptocurrencies όπως το mining, αγοραπωλησίες, cloud mining και φυσικά τα Bitconnect.

Το Bitconnect (BCC) είναι ακόμα ένα άλλο coin όπου μινάρετε με scrypt, δηλαδή κάποιος θέλει ένα antminer L3. Η μεγάλη διαφορα του είναι ότι πίσω από αυτό το coin υπάρχει ένα ολόκληρο οικοσύστημα με exchange και μια πλατφόρμα δανείσματος.

Bitconnect “Δάνεια

Ο περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Bitconnect για να δανείσει τα coins του, βγάζοντας ένα ποσοστό κέρδους από το δάνειο.  Το δάνειο αυτό το κρατάνε για 299-120 μέρες, ανάλογα το αρχικό ποσο όπου επενδύουμε. Ως προς στιγμής τα ποσοστά αναγράφονται στην κάτω καρτέλα.

bitconnect-dania

Πως δουλεύει

Ξεκινάμε με το να κάνουμε έναν λογαργιασμό στο bitconnect.io, όπου μας δίνει πρόσβαση σε όλες τις πλατφόρμες του site (δάνεια, exchange etc.)

Μετά μεταφέρουμε Bitcoin στον λογαργιασμό μας και αγοράζουμε Bitconnect coin (BCC) στο exchange του site.

Μόλις αγοράσουμε τα BCC μπορούμε να κάνουμε το πρώτο μας δάνειο. Διαλέγουμε ένα από τα 4 ελάχιστα ποσα, δηλαδή 100, 1010, 5010 η 10010 και ξεκινάμε το δάνειο μας.

Για παράδειγμα άμα κάνουμε ένα δάνειο τον 1010 δολαρίων μας δίνη 0.10% συν το “κατημερινο” ποσοστό κέρδους. Το οποιο κυμαίνεται περίπου στο 0.90%. Δηλαδή ο μέσος ορος τόκου του δανείου μας είναι 1%. Αυτό πληρώνεται κάθε μέρα και καταθέτετε στον λογαργιασμό μας.

Πως Βγάζουνε Το Κέρδος

Το Bitconnect ισχυρίζεται ότι το κέρδος βγαίνει από ένα αυτόματο robot όπου κάνει αγοραπωλησίες στα exchanges. Και χρησιμοποιεί τα BCC όπου δανείζουμε. Η αλήθεια είναι ότι κανεις δεν μπορεί να ξέρει πως ακριβώς βγαίνει το κέρδος εκτος από τους ιδιοκτητες τις πλατφόρμας.

Είναι ασφαλές;

I πλατφόρμα είναι online για πάνω από έναν χρόνο, όπου αυτό είναι καλο σημάδι. Πόλις κόσμος έχει βγάλει κέρδος από την πλατφόρμα και ελπίζουμε να συνεχίσει να τρέχει.
Όπως όλες τις επένδυσης, θα συνιστούσαμε να μην επενδύεται ότι δεν είσαστε έτοιμοι να χάσετε. Αυτή είναι κα i αλήθεια και στην περίπτωση του Bitconnect.

Affiliate Πρόγραμμα

Όπως της περισσότερες επενδυτικές πλατφόρμες υπάρχει και σύστημα affiliate. Όπου όσους χρηστες προσκαλείς στο site παίρνεις ένα μικρό ποσοστό από τα κέρδη. Πολλοί youtubers έχουνε επωφεληθεί με πολύ μεγάλα ποσα από αυτό το πρόγραμμα.

 

Το Bitconnect είναι μια επενδυτική πλατφόρμα cryptocurrencies. Όπου οποιοσδήποτε μπορεί να ξεκινήσει να κάνει δάνεια με το native νόμισμα της πλατφόρμας BCC. Πολλοί το ονομάζουνε ‘ponzi scheme’, πολλοί έχουνε βγάλει μεγάλο κέρδος. Ότι και να είναι αξίζει κάποιος να γνωρίζει για την πλατφόρμα και να ξέρει τα οφέλη αλλα και τους κινδυνους.